Personal Training

PERSONAL TRAINING


Of je nu 2 of 3 keer in de week effectief wil sporten, strakker en fitter wil worden, fysiek

en/of mentaal sterker wil worden, wil afvallen of juist wil aankomen, lichamelijke klachten wil verminderen, wil herstellen na ziekte of de frequente uitschieters (denk aan wekelijkse diners, zakenlunches, feestjes e.d.) wil compenseren....


...samen met jou zorgen we ervoor dat jij jouw persoonlijke doel bereikt.


Omdat iedereen andere motivaties, andere basis fitheid en gezondheid heeft, wordt er door ons een optimaal en persoonlijk trainingsprogramma voor je opgesteld. Hierbij wordt gekeken naar de reƫle doelen, adviseren wij je op het gebied van voeding en ontspanning. En uiteraard weten wij jou te motiveren, juist op de momenten dat je het even niet meer ziet zitten.


Het kan zomaar zijn dat je sporten helemaal niet leuk vindt. En dat je om wat voor een reden dan ook je genoodzaakt bent om te sporten. In dat geval kijken we samen hoe we het zo leuk mogelijk kunnen maken om toch jouw doel te bereiken.

Uiteraard besteden wij tijdens de trainingen ook aandacht aan een gezond voedingspatroon.


Wil je graag vrijblijvend kennis maken of direct aan de slag? Meld je dan nu aan via het contactformulier op deze site en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!WE KEEP IT PERSONAL!