PERSONAL TRAINING

Of je nu twee tot drie keer in de week effectief wil sporten, strakker en fitter wil worden, fysiek en/of mentaal sterker wil worden, wil afvallen of juist wil aankomen, lichamelijke klachten wil verminderen, wil herstellen na ziekte, of de frequente uitschieters (denk aan: wekelijkse diners, zakenlunches, feestjes, e.d.) wil compenseren… 

..samen met jou zorgen we ervoor dat jij je persoonlijke doel bereikt! 

Omdat iedereen andere motivaties heeft, een andere basis-fitheid en gezondheid, wordt er door ons een optimaal en persoonlijk trainingsprogramma voor je opgesteld. Hierbij wordt gekeken naar de reële doelen, adviseren wij je op het gebied van voeding, ontspanning en uiteraard weten we je te motiveren, juist op de momenten dat je het even niet meer ziet zitten. 

Het kan zomaar zijn dat je sporten helemaal niet leuk vindt, maar om wat voor een reden dan ook je genoodzaakt ziet om te sporten. In dat geval kijken we samen hoe we het zo leuk mogelijk kunnen maken om toch jouw doel te bereiken. 
Uiteraard besteden we tijdens de trainingen ook aandacht aan een gezond voedingspatroon. 

Wil je graag vrijblijvend kennismaken of direct aan de slag? Meld je dan nu aan via de contactgegevens op deze site en we nemen z.s.m. contact met je op!

we keep it personal!